make up store

Idag tog jag en paus från jobbet för att utnyttja min födelsedagspresent på en sminkning hos Make Up Store! Riktigt snygg kände jag mig och köpte basprodukterna + läppstiftet. Även om jag fick köpa för hela summan av lektionen + ett presentkort från min lillasyster fick jag lägga till en femhundring för att få det jag ville ha. Men det är det värt, nu kan jag se flawless ut varje dag. 

minijul i malmö

Har mysit i Malmö över helgen tillsammans med min Freja hos min bror och hans tjej. Hon fick ett kit med gitarr och mikrofon av mig i julklapp vilket var riktigt populärt. Våran lilla entertainer. Vi har även spelat ett par spel Monopol, vann stort första gången och förlorade andra gången. Ägde hela Stockholm i ett par timmar i alla fall!
 
I dag har jag åkt bil i ett antal timmar och längtade efter en dusch och nu sitter jag i soffan och kollar på Tack för Musiken med Peter Jöback för tredje gången. Vadå besatt? Haha! Nej men såg den själv först, sedan med mamma och nu kollar vi allihopa på den. Mysmys.
 
I morgon ska jag jobba och i övermorgon är det ju nyår! Sjukt hur fort tiden går. Är jättetaggad för övrigt. Hoppas att ni har haft ett bra jullov hittills!

en grann gran och en himla himmel

Jag hade inte önskat mig någonting speciellt i julklapp men mamma och pappa hade prickat in en fullträff när jag fick öppna ett paket innehållandes ett AF Nikkor 50mm 1:1.8. Lyckan alltså! Synd bara att varken min egen kamera eller den jag fått av skolan har en inbyggd motor för autofokus, så det är bara att pyssla lite med den manuella. Än så länge älskar jag det, även om det är lite ovant med en lins man inte kan zooma på :) den får nog sitta på kameran en bra stund.
 
Hoppas annars att ni har haft en mysig jul, det har jag haft tillsammans med min lilla släkt på den här sidan av Sverige. Jöbacks julkonsert spelade vi i bakgrunden när vi öppnade klappar. I dag har alla mumsat på rester från julbordet och lagt pussel, bara varit helt enkelt.

jag kommer hem igen till jul

Ingen jul utan Peter Jöback. Alla vet nog redan hur mycket jag avgudar honom, behöver inte förklara det något mer ingående än att jag älskar honom massor och utan honom och hans musik skulle jag nog helt ärligt inte vara här. Därför grinar jag alltid lite grann när han framträder i olika sammanhang, nu senast i Tack för musiken med Niklas Strömstedt.

fina catalina

Jag, Astrid, Sofia och Kajsa var i studion igår för att fota Catalina. VISST ÄR HON VACKER?!
 
Imorgon (idag) har jag julavslutning och det betyder alltså att terminen är slut. Den gick fort. Det känns som om det var igår jag satte mig på tåget till Stockholm med världens ångest för att börja i en ny skola, i en stad där jag knappt kände någon. Det gick ju ganska bra till slut. Pendlingen har inte varit något jättestort problem, min klass gör det helt klart värt att åka fram och tillbaka varje dag. Särskilt när jag får hjälp i studion av fyra andra tjejer på kort varsel (haha, love you guys!).

sthlm

Idag tog vi tolvtåget till Stockholm för att gå på Fotografiska och kika på Södermalm. Fotografiska hade inte jag inte varit på sedan 2010 när jag såg Lennart Nilsson och Annie Leibovitz så det var otroligt spännande att åka dit igen. Herb Ritts ställde ut och det var fantastiskt, Felicia tyckte också om det! Sedan gick vi runt och kollade i affärer, provade kläder och frös lite grann innan vi var tvugna att bege oss mot tåget med trötta fötter. Vi gick en ganska bra bit idag och nu tittar vi på Alice i Underlandet och äter pecannötpaj. Ganska bra dag alltså. Ska försöka att sätta ihop ett inlägg med mobilbilder från dagen också.

kråkflicka pt 2

Medans snön äntligen faller utanför mitt fönster sitter jag och Felicia och kollar på "The Invisible Woman" och äter brända mandlar. Rensat mina minneskort och redigerar bilder som bara ligger. Har massor att göra nästa vecka, mest mediaproduktion och fotografi (tacka vet jag estetiska programmet haha). Credd till min lillasyster som ställer upp som modell när det behövs.

mira-meja

Idag hade jag en sex månadersbebis med mig i studion!! Hur söt är hon inte? Lite problematiskt bara för att min fotolärare hade inte visat hur man satte upp den förbannade fonden + blixtarna strulade haha. Menmen! Några bra bilder blev det nog. Min blogg har ju stått ganska tom i och med bild- och inspirationsbrist, men nu har jag lite material att visa upp! :)