all good things they say, never last

21 april 2016 kommer för alltid att vara den absolut värsta dagen i hela mitt liv, för då gick en stor bit av mig under. Jag kommer nog aldrig att komma över det. Har aldrig någonsin varit så ledsen eller gråtit så mycket, det var så svårt att smälta. Kände bara ren smärta när min syster ringde och berättade det för mig. Aldrig någonsin har det gjort så ont, och aldrig någonsin kommer jag att älska någon som jag älskar Prince.
 
Idag skulle du ha fyllt 58. Jag saknar dig så.

travelling

Hej på er, long time no see. Uppdaterar så himla sällan men de senaste två månaderna har bestått utav intensivt studerande och intensivt försökande av att må bra och överleva. Men nu är det över, har mått väldigt bra den senaste veckan och hoppas att det håller i sig. Kan bero på att jag äntligen är klar med alla mina kurser och att jag var i London under helgen.
 
Och innan jag var i London så tog jag ju en tripp till Budapest.
Och sedan Warszawa.
Mm needless to say har jag varit väldigt busy, men nu är det slut på det för på fredag har jag skolavslutning och då går jag ut ettan igen med fullsändiga betyg, igen. Och det känns så skönt. Ska uppdatera er mer med vad som hänt sedan sist senare. Hoppas att ni mår bra, puss hej!