jag har makten!

Vår fotoläxa är självporträtt. Vi skulle inte redigera bilderna förrän på onsdag men kunde seriöst inte låta bli att fixa en bild i alla fall. Min skoldator strejkade dock, så jag fick göra som sammarna och öppna JPG i Windowsbiblioteket direkt i mitt inte helt lagliga photoshop på min egna dator.

noteboard

Mina två anslagstavlor. Lite snea, men här sitter det ett antal musikal och konsertbiljetter, visitkort, en drömfångare, julgranspynt i form av Belle (min favoritprinsessa ever), en bild på Queen, kvittot från köpet av Purple Rain, ett vykort från Bella, photoboothbilder från Urban Outfitters i London, ett halsband med berlocker från min morfar och en tågtidtabell.
 
Ska framkalla bilder om en månad, har ännu en anslagstavla men jag har inte satt upp den än.
 

dublin here i come

Lila Manda.
 
Sommarjobbspengarna räckte till en helg i Irland också, 31 dagar kvar tills dess! Denna gång blir vi fyra som träffas - jag från Sverige, Isabella från Oxford och Frankie från Wales kommer att bo hos Olga i Irland några dagar. Minns när jag sa hejdå till Bella i London, grät ganska mycket för att vi inte skulle ses på ett bra tag (typ nästa sommar eller något?) men det ordnade ju sig. Sex veckor kommer det ha gått sedan London när jag landar i Dublin. Längtar ihjäl mig ♥

snaps from london

Tog inte alls det många bilder i helgen, det fanns inte tid till det. Längtar redan tillbaka, vi har visserligen bokat London i augusti men tidigare än så kommer vi nog att ses.

det bästa i mitt liv

Ett tiotal tusen kronor senare förstår jag fortfarande inte att detta har hänt, snor Bellas bilder i väntan på viljan att föra över mina egna bilder (som är otroligt få med tanke på att jag pluggar foto??? hahahah men det var viktigare att umgås med min bästis ok).

kungliga dramatiska teatern

Igår stack jag och Felicia till Stockholm, gick på Dramatens öppna hus och gick vilse på Stureplan och i Humlegården.
 

en riktigt djup pendlarbild

I onsdags blev mitt tåg ca 70 minuter försenat. You go SJ.
 
Ännu en vecka avklarad i Stockholm, det känns riktigt bra i magen. Känner mig hemma, trivs som sagt i klassen och skolan och så vidare.
 
Imorgon ska jag och min syster på Dramatens öppna hus, vi har lite matsäck så vi ska nog sätta oss i en park om vädret tillåter efter det. Tagga tagga tagga!
 
Fast just nu sitter jag och fantiserar om nästa vecka. Om exakt sju dagar vandrar jag och Isabella runt i London och dödar tid inför Lejonkungen. Så sjukt hur fort tiden går, men ändå kan det inte komma lägligare.

motljus är inte min grej

Alltså hur fotogeniska är inte mina klasskompisar ens?? Snyggaste klassen i Stockholm! I gotta step up my game typ hahah! Går trots allt i en fotoklass, vem vet när jag (omedvetet) agerar modell liksom?
 
Jag trivs väldigt bra här i alla fall, trots att mitt tåg blev 71 minuter försenat imorse pga rökutveckling i loket haha. Kunde börjat dagen på bättre sätt men vad gör man? (Jag kollade på Doctor Who) (fyfan vad bra det var),