london 2k15

Bilderna blir så dassiga i bloggen, de ser inte ut såhär i Bridge kan jag ju säga.
 
Fick en order om fler London/Oxford-bilder men jag är som vanligt jättedålig att ha kameran framme när jag är utomlands. Passar på att umgås med mina vänner istället, men ska försöka rota fram några andra bilder än de som redan ligger uppe på min Facebook.

sommaren är invigd

Igår, efter en lång och stressig dag som började med tågstrul som resulterade i att jag stannade kvar i Eskilstuna och jobbade istället, satte vi oss ett gäng i Rothoffsparken och grillade tillsammans. Åh, sommarkänslorna. Vi spelade boll (heter det så?) och lyssnade på musik. Hur mysigt som helst. Sådana kvällar gillar jag, så jag ser fram emot sommaren.

fave albums

 
 För kanske ett, ett och ett halvt år sedan gjorde jag ett inlägg om mina favoritalbum, och jag tänkte att jag kunde göra ett nytt sådant nu. Från den gamla listan stannar Purple Rain och The Wall, men resten är i princip utbytt. Amanda Jenssen kunde ha fått ligga kvar egentligen men Courtney Love och hennes gäng fick ta den platsen istället. Tycker ni att det är en stor skillnad? Vilka är era favoritalbum?

blossoms in ox

Nu har jag landat ordentligt från min resa till Oxford och det kändes otroligt jobbigt att lämna engelsk mark igen. Jag trivdes ofattbart bra i OX med fina vänner, god mat och mysiga filmkvällar. Shopping, upplevelser och umgänge. Åh, vad jag saknar det. Jag tog som vanligt fler mobilbilder än kamerabilder, ska lägga upp några fler inlägg om det här sen. Ville bara uppdatera om att jag lever och att jag inte har glömt bort bloggen, det har bara varit lite tungt den här veckan att komma tillbaka till en stressig och sorglig verklighet. Men jag hoppas att det går över snart, veckan som kommer är fullproppad med saker såsom styrelsemöten och Upptakt '15 med elevkåren, lite restinlämningar och våren har ju kommit fram på riktigt! Allt ordnar nog sig till slut.

trafalgar sq

Igår kom jag hem från England och jag har nog aldrig någonsin känt mig så ensam som jag gjorde igår kväll när jag skulle gå och lägga mig. En helt underbar vecka har det varit med en av mina absolut bästa vänner, fy fan vad jag älskar henne.