4 selfies

Fyra selfies från veckan som har gått. Har hunnit med att fylla år, missa tåg, baka kladdkakor och klä mig fint. Har varit hemma idag för att tågen var försenade och hade bara en lektion. Har gjort mig i ordning (tredje bilden) och ska snart ner på stan för att träffa Ellinor och eventuellt köpa några julklappar. I morgon ska jag till Stockholm igen och fota porträtt, köpa en skjorta från en bloppis och kanske åka till Söder och kolla i second handbutiker. Om jag har tid jobbar jag ett par timmar också. Det får vi se då!

flashback friday

Från London i september, aaah. Saknar det något otroligt. 10 veckor sedan jag satt i teatern, full av förväntan med en människa jag aldrig någonsin har träffat förut. Bästa kvällen i mitt liv. Dagen efter det satt vi och hade picknick med 50 000 andra i Hyde Park medan vi lyssnade på Rufus Wainwright och Earth, Wind and Fire och sjöng Jerusalem. Så sjukt mycket mat i korgen som vi fick med biljetterna (komponerat av Gordon Ramsay) och vi hade även med oss fika och chips. Mätta var vi efteråt. Tredje bilden är under Hungerford Bridge där några antikvariat hade ställt upp böcker till försäljning. 

stockholm i natt

 
Jag ser smutsen och mörkret i Gamla stan
känner doften av rädsla från Stureplan
och jag vill bara gråta
så vackert är Stockholm i natt
 
Astrid bjöd med mig på en balettlektion igår och vi skulle plugga på Stadsbiblioteket innan. I spegeldammen vid Observatorielunden hade massor med förskolor och förskolebarn gjort ljuslyktor och ställt dem i cirklar (minns inte varför just nu dock) och det var så så fint.
 
Balettlektionen gick bra men det känns som om all tid (och pengar!) jag lagt ner på lektioner på Let's Move är förgäves för att jag fick veta att jag inte ens stod på första position rätt (det var tydligen individuellt). Så nu måste jag börja om. Skitkul, verkligen. Men det är roligt att dansa så det gör egentligen inte så mycket.
 
Idag kom jag inte ens till skolan för att alla tåg fram till 12 var inställda. Det påverkar ganska mycket när det är problem med SJ stup i kvarten men jag får bara bita ihop och jobba hemifrån istället. 
 
Jag ska bli bättre på att blogga. Det är inte roligt att uppdatera utan bilder men min nya telefon tar ganska bra bilder (typ som denna) så det blir mer uppdatering i framtiden!

pepparkakor och trötta klasskompisar

 
 

Dagen har princip gått ut på att äta pepparkakor, trötta pluggat inför franskaprovet och bygga spaghettitorn. Tror att jag kommer att bli mördad imorgon menmen. Min klass är 10/10 iallafall.

söndag

Idag är det söndag. Både gillar och ogillar söndagar för att vara helt ärlig. Halva dagen är chill, gör inte alls mycket. Andra halvan är stressig, med allt plugg och sånt som måste göras innan måndagen.
 
Hela veckan har varit rörig och stressig, mest för att SJ bestämde sig för att göra något banarbete mellan Eskilstuna och Läggesta = ersättningsbussar till Läggesta hela veckan med ca 0 information. Jag kom inte ens till skolan två dagar denna vecka och de dagar jag kom till skolan så var jag redigt försenad. Folk undrar hur jag orkar med att pendla och svaret är DET GÖR JAG INTE men jag biter ihop ändå. Bra anger managament, det där. Skyller allt på SJ.
 
Annars så har min mamma äntligen rotat fram de sista delarna till min stereo, kassettbandspelaren och vinylspelaren. En glad Manda kopplade in dem och nu spelas det endast gamla Princeplattor och Bowie-singlar. Köpte en julgran i onsdags, två par nya jeans igår (att jag ens provade jeans?`?? hur sjukt). Idag ska jag nog göra någonting åt min bildbrist och plugga lite grann. Har bara en lektion imorgon, kanske ska ta vara på tiden då och plugga ännu mer? Haha. Jag har ingen aning.
 
Där har ni en uppdatering av mitt liv sålänge. Ska nog se till att uppdatera lite oftare nu, bloggen fyller faktiskt ett år på onsdag!! Har aldrig stannat kvar på en blogg så länge, så det måste firas. Ha det bra till dess!

guldkorn från cavan

Så här såg våra dagar i Cavan ut. Lite gråa, men vi underhöll oss ändå. Köpte massor med chips, kollade på The Walking Dead, gick ett par kilometer om dagen. En dag tog vi en tripp till Dublin men då var det bara shopping som gällde, det fanns inte så mycket mer att göra. Mysiga städer i alla fall.
 
Bilderna är, precis som i London, ganska få eftersom vi ville umgås så mycket som möjligt. Olga ska ha lite credd också som faktiskt såg till att min kamera var med hela tiden i alla fall, fastän det var hon som oftast höll i den. Love u ♥

något jag saknat

Bohem på sommaren och rockare på vintern. På något sätt visste jag att jag skulle tröttna på indiepop och sakta övergå till gammal, glammig rock.
 
Gör ett inlägg om lovet senare, ville bara dela med mig av min playlist jag gjorde inatt. Puss och kram!