meh

Jag tror att jag snart kommer att gå in i väggen. Köra fast. Börja om på ruta ett. Det är så himla mycket press som läggs på mig. Lager på lager med prov och uppgifter. Lärarna tar ingen hänsyn till allt annat vi ska göra. Jag har faktiskt ett liv utanför skolan, eller jag hade. Jag har inte dansat sen i onsdags - jag har inte orkat. Inte haft tid. Somnat när jag äntligen kommit hem från skolan. Drunknat av pärmar i sängen. Stressat inför assessment. 
 
Fast nä. Åtta veckor kvar. Jag ska klara det här! Det går ju bra för mig, sa min mentor på utvecklingssamtalet. Jag hade höjt ett par betyg omedvetet. Jag har utvecklats i dansen också! Det går bara bättre och bättre, när jag väl är i danssalen. Men jag måste ta ett steg i taget.
 
Det var soligt igår. Vi satt ute och fikade vid Smedjorna efter att ha kollat på mosters tavlor. 18.5 grader plus i solen var det när jag gick dit, 19.9 när jag kom hem. Plockade fram sommarkläderna, rensade. Ska lägga upp mina rödbruna boots på tradera i veckan. Nationella i engelska på tisdag, dans på onsdag och torsdag. Stockholm på fredag. Idol på lördag. Dans på söndag. Lite andra prov däremellan också. Vi får ju inte glömma dem.

you can make it

Jag har åtta måndagar kvar av nian. Åtta förbannade måndagar. Åtta måndagar för mycket.
Grejen är att jag är så himla trött på min skola, det är ingen hemlighet. Om jag träffar någon av mina föräldrars kompisar med barn som precis ska börja i skolan och frågar vad jag tycker om Engelska skolan i Eskilstuna så avråder jag dem till varje pris att börja i den. Det var bland mina största misstag i livet, för hela skolan är bara en jävla fasad.
 
En liten rant om mina tankar just nu. Jag är så himla skoltrött just nu. Jag vill bara kasta upp min cap, ta mina slutbetyg och dra. Jag orkar knappt att gå upp om mornarna längre, det tar emot så himla mycket. Min livsglädje och motivation försvinner.
 
Nästa fredag ska jag i alla fall på antagningsintervju hos mitt gymnasium. De hade fått någon bugg i systemet och inte skickat ut mitt kallelsebrev så jag fick ringa dem själv. Kändes ganska B, då det till och med var av en slump som jag fick reda på att breven var utskickade. Men det ordnade sig.

LIVET ÄR EN SCHLAGER

Min blogg gör ju reklam för bra saker i alla fall. Är lite stolt, haha!

DRÖMJOBBET

Haha, åh vad jag relaterar till den här reklamen. Att ungen heter Amanda gör ju allt bara så mycket bättre.
 
Då var ännu en måndag klar. Tänk att det bara är 8 måndagar i skolan kvar (har räknat bort någon röd dag och påsklovet)! Det känns helt overkligt. Mitt sista utvecklingssamtal i grundskolan har blivit avklarat idag. Skönt att veta att man ligger där man ska och förväntas. Innan samtalet blev jag utfodrad och ögonbrynsnoppad hos storasyster. Det var dags att göra sig av med en massa onödiga strån (fick höra att det såg ut som en regnskog hahaha <3).
 
Bussen blev påkörd av en annan imorse när den stod still och jag fick panik för att hela bussen skakade till i ett par sekunder, utan att veta varför. Jag är livrädd för jordbävningar och sånt efter att ha stått i simulatorn på Natural History Museum i London (länkar till en video). Så jävla otäckt, men det gick väl bra efteråt.
 
Nu ska jag försöka finna motivation till att städa rummet och plugga matte. WMGL.

SAKNAD

Jag kan verkligen inte vara den enda som saknar sommaren och längtar tills den är tillbaka?
 
Alltså. Köpenhamn. Så vacker stad.
 
Mamma har precis bokat alla hotell till den här sommaren. Ungern, Slovenien, Italien, Österrike och Tyskland står på menyn. Perks of att bila.

ANANAS

Enkelt och bra med mobilbilder.
 
När jag fick två påsar med kläder från Pineapple igår kväll så hoppade jag typ jämfota av lycka. Fick en leotard och en ärmlös hoodie också men de gjorde sig inte bra på bild, haha. Men så himla nöjd. Och väskan kommer att bli väldigt flitigt använd! Och jag kommer nog att bo i hoodien och shortsen i sommar.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik i ett par nya hörlurar också. Känner mig jättebortskämd, men det var rätt bra att få ett par ordentliga bågar när mina högtalare på bajstelefonen slutat fungera. I september får jag en ny i alla fall, bara att hålla ut haha!
 
Annars så har jag ju färgat håret. Blev nöjd men jag förstår inte hur det röda fortfarande kan lysa igenom svart permanentfärg? Fast 2 års konstant färgande sätter väl sina spår.

FROM LONDON

Mamma och pappa kom hem från London igår och här är lite vad de hade med sig hem. Fick en hel dansgarderob också, visar det sen!
 
Idag vaknade jag med jätteont i halsen. Jag har ju varit hemma de senaste dagarna för jag är sjuk, men idag kände jag att jag var tvungen att gå ut. Så jag och min lillasyster tog en sväng ner på stan för att handla hårfärg. Hittade även en tidning med Prince på omslaget. Självklart fick den hänga med hem.

FOLLOW ME DOWN

Nya favoriten från The Pretty Reckless nya album. Det var ett tag sedan jag lyssnade på dem över huvud taget men åh, blir kär igen.

FULL MOON

Jag har kommit in i en period där allt måste dokumenteras. Kanske är det för att min hårddisk är bortom all räddning, men det är så ibland. Vissa perioder ligger kameran omsorgsfullt nerpackad i kameraväskan och blir inte rörd på flera månader, och andra perioder (som denna) ligger den väl till hands nästan hela tiden. Kanske har min inspiration blivit bättre nu när jag inte fotar på förinställningar längre.

DET DÄR MED SERIER

För cirka ett år sedan sa jag "jag ska aldrig kolla på serier, det är inte min grej!" ÅH SÅ FEL JAG HADE! Inatt blev jag klar med (moderna) Doctor Who. Det tog lite tid, men sååå värt. Nu är mitt liv typ över, i alla fall fram till augusti då säsong 8 börjar sändas.. Ska dock kolla om Sherlock och kolla på Game of Thrones. Det blir nog bra.
 
Annars så har jag idag haft nationella prov i svenska. Skittråkigt att sitta still i 4 timmar för att sedan ha träslöjd och sitta still i två timmar till. Haha. Pratade med Felicia på vägen hem och en bra stund därtill. Saknar henne maaaassor. 

SYSTRAR

 
Min lillasyster ville modella. Det blev väldigt likt det jag gjorde på mig själv häromdagen men vi är ju syskon så det gör väl inte speciellt mycket? Gillar att leka med lager och opaciteter just nu också, haha.
 

DIMANCHE

Har en massa fina bilder på lillfis nu. Saknar henne redan.
 
De senaste dagarna har fyllts av bus och lek - det blir liksom så automatiskt när en 3åring får bestämma. Vaknade upp aningen förkyld vilket tyvärr hindrade mig från att dansa, men det är väl bäst så när jag har femtioelva prov den här veckan.
 
Annars så har jag lyckats att skrapa ihop arbetsprover till gymnasiet, planerat en tripp till Sthlm i april med Sara och kollat på Frozen 4 gånger den här helgen.