tågglimtar

De senaste två veckorna har varit så stressfyllda, projektveckor brukar vara det. Deadlines hit och dit, ändå har det fungerat relativt väl. Vi håller på att skapa en tidning och den ska vara klar på tisdag, det jag behöver göra tills dess är att illustrera någonting som har med mode att göra. Tackar Illustrator för det, jag kan inte rita för fem öre utan ritstiftet.
 
Till råga på allt har tågen varit så himla kaotiska. Inställningar och förseningar och fan vet allt. Jag brukar ju oftast sova på tågen men om jag inte somnat efter en station så är det inte värt det. Ströbilder fick det bli på min fina utsikt, om jag är vaken. Inte mycket att hänga i granen, lika bra att kämpa med sömnen från början alltså.

aurora borealis

Några bilder på solstorm, norrsken, aurora borealis. Kärt barn har många namn och skådespelet har landat i Eskilstuna under några dagar. Moster tog bilen till Sundbyholm och jag hängde på. Bilderna är kanske inte världens bästa, men tills nästa gång (förhoppningsvis nu i veckan) så har jag nog andra inställningar. Jag är nöjd i vilket fall, vilken upplevelse. 

kloster kyrka

När Eskilstuna visar sin bästa sida.
 
Hej på er, hoppas att ni har det bra och inte ligger hemma i sängen i det fina vädret (som typ jag gör, haha). Hatar att vara sjuk, har missat fyra skoldagar redan och det suger. Särskilt när lärarna hänvisar till lektionsplaneringen på Schoolsoft (wow, det står bara "färg" på estetisk kommuniktation, vad ska jag göra med färg då?) Inga som helst instruktioner vilket gör mig helt handlingsförlamad och kommer att hamna ordentligt efter. Får väl ordna med det när jag blir frisk. Jag vill kunna vara ute i solen, äta glass, vara med vänner, träna och allt sånt. Jag vill kunna prata ordentligt, framför allt. Slippa snyta mig var femte minut. Haha. Jag gillar helt enkelt inte att vara sjuk.

serpent tattoo

Sedan en vecka tillbaka sitter denna orm (som nu ömsat klart) på mina revben och det är jag glad över. Lite småkrokig men det är bara charmigt tycker jag.

game of thrones costume porn

Tackar gudarna för en någolunda bra mobilkamera, hade med mig min systemkamera också men tog inga bilder alls förrän jag kom tillbaka till Eskilstuna.
 
Jag anlände till Kungsträdgården kvart i nio i morse, utan sällskap och utan någon aning om hur det skulle vara där inne. Efter en halvtimma var jag lite fräck och frågade ett gäng om jag fick haka på dem, så att jag inte skulle känna mig alltför ensam. Det fick jag, och det var skönt. Så vi gick omkring där i ungefär en timma, gjorde det man kunde. Jag var nog mest intresserad av alla kostymer. Älskar klänningar och sånt. Efteråt hade vi ett litet knytisfika och lärde känna varandra lite mer, innan vi skiljdes åt i det fina vädret. Mysig dag, men det gjorde inte särskilt gott för min förkylning. Halsen är helt körd.

ballong-kling

En grå dag kräver bilder i gråskala. Jag är så sjukt dålig på att rädda bilder, och ännu värre på att faktiskt ta bra bilder från första början. Bra där Manda!
 
Imorse satte vi oss ett gäng i Henriks bil, taggade på att gå på Game of Thrones - The Exhibition. När vi kommer till Botkyrka får vi höra att det var 12 timmars kö dit. Haha. Lite kört då. Så vi satte oss på Max och klurade på vad vi skulle göra i stället. Vi snodde med oss ballonger och tog en sväng till Dragon's Lair, innan vi styrde oss mot Naturhistoriska. Besvikna var vi på att dinosaurieutställningen inte hade öppnat än, men vi kikade på filmer om rymden på Cosmonova och klappade lite valar och stenar istället innan vi rullade hemåt igen. Ganska mysig dag alltså.
 
På måndag morgon sätter jag mig på tåget endast för att gå på GoT-utställningen. Jag tänker inte missa det här, så är det bara.

våren tittar fram

Ströbilder från Söder, som väntat.
 
Hej på er, jag lever. Jag lever ganska mycket för tillfället. För att ge er en uppdatering så har jag haft några stressiga veckor på senaste tiden, i skolan och på jobbet. Jobbade större delen av lovet så har inte riktigt haft tid till att vila, men jag behöver lite fickpengar till England så det gör inte så mycket. Jag har börjat att gymma lite grann och det känns bra att få komma igång med träning igen. Kollade på Oscarsgalan, festat lite, umgåtts med vänner när jag kunnat. Ätit lite för mycket semlor. Igår tatuerade jag mig också, gjorde svinont och jag ska nog lägga upp ordentliga bilder på det senare. Är sjukt nöjd och stolt över mig själv.
 
Där har ni ett litet hum om hur jag har det för tillfället, uppdaterar mer sen. Kram!