bal hit och bal dit

I söndags var merparten av mina vänner på bal. Ikväll ska min lillebror på bal. Jag vill också på bal. Vill också vara fin och äta gott och dansa hela natten. Nu har jag i och för sig varit på min bal i nian och Stockholmsskolorna brukar tydligen inte ha studentbaler så det är bara att glömma.

diffust

En av mina bilder till mitt moderepotage, min lillasyster fick ställa upp som modell också.
 
Jag avskyr att fota i studio, vet inte varför jag inte får det att funka. När jag skulle fota Catalina idag förlitade jag mig i princip på att hon var snygg. Föredrar att fota med naturligt ljus, alla gånger. Visar dem bilderna senare, nu ska jag sova lite. Ta hand om er!

alla älskar webcambilder

Snygg och impad Manda.
 
Skolan är slut om tre veckor och allt jag gör är att hålla i mig och kämpa med restuppgifter. Ambitionsnivån är ganska låg den här tiden på året, jag blir glad om jag blir godkänd liksom. Dagarna som gått sedan senast har jag spenderat med vänner, plugg och massvis med musik. Köpte en ljudkabel så att jag kunde koppla in min mobil/dator i min feta stereo för några veckor sedan och det gör en sån stor skillnad. Ljudet är fantastiskt!
 
Något som inte är lika fantastiskt är att jag ska fota mitt moderepotage imorgon och det ska vara redigerat och klart på fredag. Ute i sista minuten much haha? Men det ska nog gå bra, Catalina är min modell som vanligt. Sicken jävla hjälte är hon.

moodboard

 Vårt sista projekt för detta läsår är moderepotaget. Vi har blivit tilldelade en story, ett tema som vi ska utgå efter, och min story är "Back in Black". Tänkte bara visa upp min moodboard, ska fota Catalina nästa vecka och jag är grymt taggad!
 
Idag ska jag njuta av ledigheten och gå på ett genrep av Hairspray som min syster ska vara med i, imorgon är det premiär på Eskilstuna Teater. Jag klagar inte :)

maj maj måne

Mitt liv är ganska stressigt just nu och därför har bloggen legat ganska långt nere på min prioriteringslista. Eftersom jag i princip inte har några nya bilder att bjuda på i och med brist på inspiration tänkte jag att vi kunde kolla på vad jag bloggade om för ett år sedan.
Min syster provsminkade mig inför balen. Skeva ögonbryn hade jag där. Inte för att de egentligen är så mycket bättre idag men ändå.
Det var Pridefestival i Eskilstuna. Skev redigering på bilderna men det var en rolig helg! Nästa helg är det dags igen och jag är ganska taggad. Bilderna har jag bara tagit ur arkivet och därför är bredden som den är, jag är för lat för att fixa någonting annat ;)
 
Nästa vecka är det bara tre skoldagar, stressiga är dom dessutom. Men ja, ännu en långhelg är runt hörnet och sedan är det slutspurt mot sommarlovet. Ska försöka att uppdatera lite bättre, kom precis på att jag inte berättat om min tripp till Jönköping för ett par veckor sedan, eller min valborg. Haha. Det tar jag nästa gång. Tills dess - ta hand om er!