en natt i kungsör

Spammar den här bilden överallt men gillar den ganska mycket.
 
Igår, efter att ha bokat flygbiljetterna till London, tog jag tåget till Kungsör för att träffa Emmie. Vi pratade, spelade brädspel, käkade pizza, spelade volleyboll. Uppe halva natten framför Netflix och YouTube. Jättetrevligt. Efter tåget hem till Eskilstuna tog jag ett par timmar på stan, kollade in sommarrean och så. Kom hem med lite påsar, nu ska jag inte shoppa så mycket mer innan jag går av flyget på London City Airport i september.

astro creep

 
Den här veckan har gått så himla fort, jobbat som en idiot. Ensam dessutom. Jobbade där i en knapp vecka innan jag blir övergiven för Gotland.. haha! Kul med tempo i alla fall.
 
Idag har jag lånat massor med böcker på biblioteket och tagit ett id-kort. Ser inte kriminell ut för att vara helt ärlig haha! Så imorgon ska jag fortsätta med mitt läsande. Det gick upp för mig igår att jag tappat massor med engelska och franska den senaste månaden så nu har jag laddat upp med Bröderna Lejonhjärta på franska och ett par böcker på engelska (The Vampire Lestat och Dr Jekyll & Mr. Hyde!) En vampyrs bekännelse är ju min nya favoritfilm så ska läsa böckerna ur serien. Själva boken var redan utlånad så jag nöjer mig med den fristående fortsättningen så länge.
 
Förresten, min meny kan se lite ful ut på andra datorer än min egen. Har nämligen samma typsnitt på rubrikerna som det i min header. Om ni vill få den lite snyggare kan ni ladda ner fonten "Signerica" från daFont och lägga in i eran fontmapp på datorn! :)

längtan

Bild från i måndags med världens bästa Wilhelmina.
 
Jag längtar något otroligt till mycket nu. Jag längtar till hösten, mest. Jag är ganska trött på värme, att mitt rum blir en bastu så fort solen ligger på fönstret, att inte kunna ha på mig min fulsnygga tröja jag köpte för 30 spänn i Göteborg..
 
Jag längtar till skolstarten, till alla musikaler jag ska gå på här framåt (har fem stycken planerade!!). Jag ska tatuera mig och jag ska till London och träffa en av världens bästa människor. Jag längtar tills dansterminen börjar, till den nya Doctor Who-säsongen. Jag längtar.

fulfamilj

Mästerfotografen Mamma fångade oss i "stockenbåten" på Heidepark. Det har hetat stockenbåt sedan vi var jättesmå och det ska fortsätta att heta det. 
 
Veckan startades med en heldag med Wilma med massa bus (lol det låter som om vi är tre år men vi är faktiskt sexton) (okej jag är femton). Sedan har jag jobbat varje dag. Hunnit till doktorn med, jag har tydligen svinkoppor så nu knaprar jag penicillin vilker inte är så jäkla kul. Måste eventuellt operera bort mina halsmandlar också. Längtar :))))) hej jag är den mest nål-i-armen-rädda människan i världen och får panikångest vid tanken av att ha dropp i armen..
 
Fast idag efter jobbet stack jag ner på stan och tog en fika med Julia och snackade om allt och ingenting i några timmar. Efter en stund satt annat folk vid vårat bord vilket var helt okej. Imorgon blir en rätt lugn dag då jag jobbar själv. Är väldigt motiverad just nu angående jobbet (måste ha någon slags motivation, annars stiger jag inte upp klockan sju på sommarlovet liksom). Jag har nämligen bokat en resa till London i september! WOHO skriker hela min kropp så fort jag tänker på det. Jag ska äntligen träffa Isabella, shoppa och gå på Last Night of the Proms. Ha väldigt kul under en helg med andra ord. Åh, vad jag längtar.

venedig

Lägger bara upp bilder från Venedig för att.. ja. Venedig liksom.
 
Nu är jag äntligen hemma. Hemma-hemma. Hemma i min 120-säng. Det känns väldigt skönt, fastän de sista fem milen hem spenderades på en bärgningsbil. Haha. Så jäkla typiskt.
 
Jag har i alla fall haft det rätt bra den senaste månaden. Prag, Zamardi, Bibione och Venedig har vi hunnit med. Även Soltau och Heidepark i Tyskland och sex dagar i Göteborg. Solen har jagat oss i princip hela vägen, vi åkte från Prag en dag tidigare än planerat för att det var så fruktansvärt varmt. Storstad i 32+? Nej tack, haha. Var inte så mycket bättre i Ungern temperatursmässigt, men vi hade pool och sjö så det gick ingen nöd på oss, egentligen.
 
En vecka i turistorten Bibione några mil utanför Venedig spenderades vid stranden, varje dag. Är inte kritvit i varje fall! Och så en dag i Venedig, också det väldigt väldigt varmt. Och jobbigt. Vi sprang vilse i labyrinten av floder, och jag fick spunk av att se samma affärer om och om igen. 
 
Vad ska man säga? Borta bra, men eget rum är bäst.

mitt lilla solsken

Efter att ha varit borta i en dryg månad så är jag tillbaka i regniga Sverige igen. Som tur är tar jag ett stopp i Kungsbacka/Göteborg resten av veckan innan jag får sova i min egna säng. Då får jag umgås extra mycket med min alldeles egna lilla prinsessa. ♥