crescendo

Under sommaren tog jag lite försiktigt upp mitt arbete med Crescendo. Crescendo är som sagt en kulturförening osm min syster startat upp med likasinnade och fokuserar mest på musikalteater. Perfekt för mig med andra ord! Många ut Crescendo var med i Jekyll & Hyde förra året också, så jag känner igen dem sedan innan.

skogskyrkogården

I torsdags var jag och Hanna på Skogskyrkogården och skulle fota inför en skoluppgift som handlar om arkitektur. Meningen är att vi ska redigera på samma sätt i skolan sen, alla vi i klassen alltså. Tycker att det är så himla tråkigt. Ett av stegen är dock att göra bilderna svartvita, och där vill jag liksom stanna i redigeringen. Föredrar bilderna såhär.
 
De första två veckorna i skolan för mig har varit hektiska. Har knappt hunnit med något mer än att vara i skolan och sitta på tåget. Kommer förhoppningsvis in i det ordentligt snart, gäller att hitta luckor att varva ner på. Ska försöka att ta tag i bloggandet ordentligt nu när jag har någorlunda inspiration och lite bildmaterial.
 
Jag har en massa roligt på g, bland annat med elevkåren och kulturföreningen Crescendo! Får berätta mer om det senare, nu ska jag redigera ännu fler bilder och lyssna på Led Zeppelin. Kram!

florals in london pt 2

I söndags kväll kom jag hem från England, tog mer eller mindre hela dagen för mig att komma hem. 4:30am gick bussen från Oxford till flygplatsen, då har jag i princip precis kommit tillbaka från en dagsutflykt till London. Jag har i alla fall haft det jättebra, inte fotat särskilt mycket (tagit typ 50 bilder med kameran under hela resan, illa!) men ätit och umgåtts desto mer med Bella. Här har ni ett par bilder från Covent Garden i alla fall. Ska försöka utveckla resan lite mer senare, men är för tillfället helt jävla slut efter ett par hektiska skoldagar. Svårt att komma in i rutinerna igen, att gå upp tidigt för att hinna med tåget och att öva in mina sovstunder på just tågen. Snart kommer Oscar hit och fikar, det ska bli mysigt! Tills nästa gång, kram!!!