'i was born in the wrong decade!'

Vem har inte hör det förut? Haha. Här har ni ett par bilder på mina favoritbyxor och en ny blus, de lila mockabyxorna är från Beyond Retro och de andra plaggen är från diverse facebooksidor. Är förvånad över att ingen mobbar min klädstil i skolan eller på stan, inte för att jag klagar! Tycker att det är synd att vissa inte får klä sig som man själv vill. Fyndade för övrigt en byxdress på Beyond Retro efter skolan idag också, men den blev inte särskilt bra på bild. Visar den någon annan dag helt enkelt.

ny roomie!

Kolla min nya rumskompis! Eller ny och ny, den har legat i min garderob ett tag och jag skruvade upp den i mitt rum igår. Och jag lovar, mina tapeter sitter inte snett.
 
Helgen har rullat på med vernissage och Monopolkväll, lite skolarbete har blivit gjort också. Ganska produktiva dagar ändå, jag som till exempel aldrig brukar plugga.

jag lever

Här levde jag, här mådde jag bra. Första kvällen i Bibione, Italien!
 
Jag uppdaterar inte så mycket här, borde nog göra det mer men motivation och inspiration är väldigt frånvarande för tillfället. Jag lever, jag kommer nog på rätt väg allt eftersom. Gjort klart CDboken så nu är det ute ur världen i alla fall och det känns asbra. I helgen var jag på fest (i brist på bättre ord) och det var mys och igår spenderade jag hela dagen i Stockholm. Efter skolan mötte jag upp Fjodor, käkade nudlar och gick sedan och såg The Imitation Game. Grät ganska mycket, försökte att inte gråta men det gick inte särskilt bra. Skönt att låta allt rinna ur en dock. Efter filmen så var vi tvugna att vänta på tåget i två timmar, men det var det värt.
 
Idag gick jag dock hem efter en och en halv timme i skolan, mådde inte särskilt bra igår heller men stod ut i hopp om en bra kväll. Köpte med mig kinamat och tyckte synd om mig själv innan jag gick och lade mig i sängen och tvärslocknade, haha. Får se hur jag mår imorgon, annars kommer jag väl att sitta hemma och kolla på filmer hela dagen. Taggar Oscarsgalan.

queens of noice

 
 
 
Lite halvdana bilder men jag fick min lön idag och detta fick komma med hem, tillsammans med en prydnadskudde och lite småfix från H&M. Äntligen kunde jag köpa rejäla skivor på July Morning, tre stycken med två av mina favoritband!! Överlycklig. Örhängena blir nog ett par nya favoriter. 
 
Hur mår ni? Ja, jag säger ni för att det är inte bara en unik besökare om dagen på min blogg nu för tiden. Nu är jag uppe i hela fem, sex stycken!! Hurra hurra för mig! Det är kul, för att bloggen har jag ändå mest för mig själv även om jag så klart vill att någon läser den ibland också. Men jag verkar ha ett par regelbundna läsare och det gör mig superglad.  Jag är supertrött trots att jag bara har haft två lektioner i skolan idag, som alla andra måndagar. Men idag dansade vi (!!!) på idrotten och det var så underbart, särskilt för mig som har haft en enorm dansabstinens. Men nästa vecka har jag tio danspass på Let's Move uppskrivna (provveckan är nästa vecka!) och Balettakademien har dragit igång lunchdanser och det är jag ganska sugen på att göra, om det inte vore för att det krockade med mitt schema. Men men! Ingenting att göra åt.

lovet är över

Men det gör ingenting. Efter två skoldagar så är jag är ledig i morgon. Slitsamt är det alltid. Har under dessa två dagar hunnit prata om hur jag skulle kunna göra om jag sökte vidare till högskola/universitet, bokat skidresa till Romme nästa fredag och fått kläm på det där med matte igen. Jag hade det visst inom mig.
 
På bilderna har jag en ny blus på mig, det syns inte så mycket men den är av krossad sammet med silkesbandsdetaljer och transparenta trumpetärmar. Älskar't! Gick med i ett par Facebookgrupper med kläder och saker i min smak häromveckan och detta är mitt första fynd.

venedig blev vändpunkten

 
 
Sådär. Nytt år. Känns bra. 2014 var ett bra år. Jag vill tro det i alla fall, åtminstone från och med typ Bibione/Venedig och framåt. Alltså mitten av juni. Men det känns ändå bra. 2015 blir nog ännu bättre, med nya resor. Det är nog det jag ser mest fram emot - resorna. Det löser nog sig. Det gjorde ju 2014.