on your worst day

i love you.
 
Idag är det lördag, det är soligt, jag har städat mitt rum och gått en promenad till en vinylbutik som tydligen hade stängt just idag. Mår helt okej idag, håller på att skriva en verksamhetsberättelse för elevkåren. Går lite segt men ska strax koka te och get my shit going haha. Lyssnar på min nya Zeppelin-skiva och tänker på att mamma har bokat resa åt oss under hennes 50-årsdag... är så taggad. Berättar mer om det senare, hoppas att ni har en fin dag i alla fall (och om ni inte har det så kan ni kika på bilden, det är alltid någon som älskar dig.) Puss hej!

utflykt

 
Igår tog jag en utflykt till Stockholm, där jag mötte Catalina för en kanelbullesemlefika i Gamla stan efter en mysig prommis i solen. Efter fikan tog vi en lång tur inne på Nationalmuseum/Konstakademien, lite kulturella är vi väl, för att sedan kila in en sväng på Bengans där jag inte gick ut tomhänt. Efter det stack hon hem och jag mötte upp min syster på T-centralen, för det vankades minsann teater på kvällen! Vi gick och såg pjäsen "Och ge oss skuggorna" igen, sist vi såg den så gick brandlarmet och vi missade den fjärde, den sista, akten. Första gången vi såg den var Felicia inte särskilt imponerad av pjäsen och jag älskade den, men efter att hon gav den en andra chans ändrade hon uppfattning helt. Och ge oss skuggorna är en av de bättre pjäserna jag sett på Dramaten.
 
Bloggen har blivit lite lidande de senaste veckorna för att jag har hållt på med flytt och byte av skola + massor med möten hit och dit. Idag skulle jag till exempel till doktorn för att ta blodprover för att utesluta glutenintolerans, för mitt magont alltså. Jag är sjukt nålrädd och hade stressat upp mig hela veckan och hade gråtit två gånger på morgonen i ren ångest innan jag fick skjuts dit. När jag kommer upp till mottagningen säger de att jag inte alls det skulle lämna blodprover, utan lämna avföringsprov??? Alltså??? De säger att det måste skett något missförstånd mellan mig och dom, men det måste vara någonting internt eftersom jag fick lugnande utskrivet pga min nålfobi? För vem fan får lugnande för att kunna bajsa i en burk?? Haha. Helt jävla sjukt. Jag är asarg :-)
 
Ska försöka att städa mitt bombnedslag till rum och lyssna på mina nya skivor. Förra helgen gick åt till att lägga in hela min vinylsamling på discogs och bya ut plastfickor, samt sortera in dem i min stereomöbel. Nu står de efter aktpreferens och kronologisk ordning. Lite nördig får man väl vara, vinyler är det jag lägger absolut mest pengar på. Puss hej!

hej igen!!

Sen sist har det kaosat ganska mycket i mitt liv. Jag klarade en vecka på NTI, inte mer. Min magkatarr kom tillbaka i måndags efter att ha blivit så arg på hela miljön och jargongen som finns i den skolan. Inte konstigt att det går så få tjejer där, när både elever och lärare ser ner på kvinnor :-) har alltså varit hemma sedan dess med magont. Inte värt det. Hoppas på att kunna få börja på St Eskil asap, men har inte fått tag i varken SYV eller rektor än :-) skönt med tillgänglighet!!!
 
Annars har jag firat fettisdagen med fina vänner, packat det sista ur lägenheten och i onsdags gick det stora flyttlasset med alla möbler till nya lägenheten. Nu har jag sovit två nätter i mitt nya rum och det känns rätt bra! Har fått bra ordning redan, till skillnad från mina syskon. Haha. I vårt nya kök har jag fått ett skåp att ha mina temuggar och Mumin-muggar samt mina typ 10 olika sorters teer, är så nöjd över det ;-) nu väntar de bara på att användas.

första veckan i skolan

Bild från en solig vinterdag som idag, men denna bild är tagen för ett år sedan på söder i Stockholm. Haha. Måste älska bildbrist.
 
Hej på er! Jag vill bara säga att jag inte har övergivit er riktigt än, bara det att jag har haft fullt upp med att settla mig in i min nya skola. Har väl inte fått det bästa intrycket under de första dagarna, men idag vände det ganska rejält när jag åt med några gamla vänner. Visserligen går de på Mikael Elias och jag på NTI, men vi hade en lektion + lunch tillsammans, vilket gjorde mig SÅ glad. Det är asjobbigt att komma in i en ny klass/skola mitt under gymnasietiden, för alla har ju redan någon. Men men, det hinner nog ordna sig. Har trots allt bara varit där under fyra dagar än så länge.
 
När jag inte varit i skolan har jag burit kartonger mellan lägenheter och monterat ihop en garderob till mitt nya rum, packat och packat upp och spelat massa agar.io och Town of Salem. Idag fixade min lillebror även Sims 3 till mig så nu är mitt liv komplett, typ.
 
Imorgon börjar jag 8:30, slutar 10:45 och ska jobba mellan 12 och 18. Håller på och klurar på vad jag ska ordna åt mamma i 50-årspresent. Funderar på att boka flygbiljetter någonstans för oss två.. typ till London.. vi får se! Ska se till att ha pengar till det också. Men först ska jag göra en kopp te och bygga vidare på min Sims-stad. Kram!