vi lämnar 2015 först pt 2

Vi fortsätter min avtackning av 2015 med halvkassa bilder här!! 
Fotade ännu fler skoluppgifter under maj, blev inte nöjd med många uppgifter under året haha. Hängde med fina vänner under Pridefestivalen i Eskilstuna. Såg på när andra fina vänner gick på bal.
I juni, juli och augusti spenderades många kvällar och nätter med parkhäng. Var på Stockholm Pride (väldigt färgglad bild) och fotade Crescendo!!! Grillade en kväll i Borsökna, badade och pratade och lyssnade på musik under hela natten. Helt sjukt hur fina vänner jag har.
I augusti var jag i Oxford och tog bilder på fina hus och hängde med min bästis <3
Fortsätter med de tre sista månaderna sen! Nu ska jag duscha och göra mig i ordning för kvällen.

favoritlåten förevigad, eller?

Favoritlåten av Pink Floyd
 
Idag tog jag mig till Stockholm, drabbades enormt av tågkaoset och var arg under hela morgonen men blev snabbt gladare av min älskade elevkår som köpt med sig fika/frukost till mötet. Vi diskuterade årsmötet och det som komma skall. Officiellt sitter jag inte i styrelsen längre men har ändå erbjudit mig att hjälpa till fram till årsmötet, för att vi är så få. Sedan gaddade min vän mig på foten!! Tanken var att det skulle bli mer som en ekovåg men i efterhand såg det ut som en wifisymbol. Haha. Tur att jag tycker att den är charmig ändå, och att den går att fixa till senare på riktigt.
 
Efter det hängde jag med Lottis och Ella ett par timmar. Kommer att sakna min gamla klass så mycket, men hoppas ändå att det blir bra när jag börja på NTI på riktigt på måndag.
 
Har precis ätit pizza och är ombytt och klar för ett par timmar på Let's Move! Idag är det streetjazz och modernt, mina första klasser för veckan. Det blir så när man inte orkar något annat. Men desto mer taggad är jag idag!

london dreaming

Dagar som idag är bara så himla jobbiga. Sov jättedåligt inatt, var inte sugen på frukost (det är jag i och för sig typ aldrig), kände mig tvingad till att gå till jobbet och har bara varit allmänt hängig och på dåligt humör. Vill typ begrava mig själv under vintern för att det har känts så här ett bra tag nu.
 
Det känns inte bra att behöva tänka på vad meningen med livet är, egentligen, varje dag. För min del är det mest för att jag vill flytta utomlands och plugga lingvistik. Eller ja, det är kanske inte meningen med mitt liv. Snarare ett långsiktigt mål.
 
När jag jobbade idag och berättade för min chef om mina framtidsplaner nu när jag bytt skola, så berättade jag att jag ville bli lingvist i princip bara för att det vore kul att säga. Då kommenterade hon snabbt att jag borde plugga till något som jag har möjlighet att tjäna pengar på istället. Att jag borde ha en plan B, eller i alla fall en "riktig" plan efter mina "roliga" år utomlands. Men det vill jag verkligen inte. Jag vill tycka om det jag ska hålla på med i framtiden.
 
Dagar som denna och kvällar som denna behöver jag faktiskt påminna mig själv om vad jag drömmer om. Och jag drömmer om ett liv i England. Bifogar en throwback-bild från mitt sovrumsfönster under min London-vistelse i september 2014, det var efter den helgen jag insåg vad jag ville göra. Trodde att de planerna skulle läggas på hyllan rätt fort MEN!!!! Jag vill det fortfarande!!! Det känns bra!!!! Och ingenting ska hindra mig!!!!
 
Ska strax gå och lägga mig, imorgon väntar möten och överraskningar på mig i Stockholm igen. Tåget går om 6 timmar. I can manage that. Puss hej!!

måndag

Efter en helg av handboll och ett kamerainköp så känner jag mig rätt redo för veckan. Idag skulle jag till NTI vid 10 för att lämna in papper och hämta ut min nya skoldator. Sedan dess har jag inte gjort så mycket, ätit lunch och städat och skriksjungit till gamla favoritlåtar. Njuter av att vara ensam hemma alltså. Ska strax gå och posta ett par paket och känna efter om jag ska dansa idag. Let's Moves prova-på-vecka börjar idag och jag har skrivit upp tre kurser sedan tidigare, men vet inte om jag mår tillräckligt bra för det. Är ändå ganska trött.
 
Jag är fortsatt sjukskriven den här veckan men börjar skolan igen på riktigt på måndag! Ska försöka att vila så gått det går och varva med dans och träning. Köpte nya träningskläder i torsdags när jag och mamma var på Erikslund, det ger mig lite mer motivation. Ska också försöka börja med en uppgift jag fick idag som egentligen ska vara inne idag, men min lärare har redan gett mig dispens. Förresten var det riktigt skönt att kunna dra till skolan idag, gick hemifrån en kvart innan jag började. Det är jag ovan med haha!
 
Hoppas att ni får en trevlig vecka!

nick cave & the bad seeds

Droppar ett par favoriter från en favorit. Avgudar Nick Cave, sån fantastisk poet och The Bad Seeds gör sån fantastisk musik som tar mig igenom mörka nätter med tankarna på alla håll och kanter.

hejdå ksg

Throwback till insparken min nu fd elevkår anordnade i oktober. Där lyckades vi verkligen!
 
Igår avslutade jag mina studier på Kungstensgymnasiet efter 1,5 års pendlande och stressande. Fast jag slutar nog mest för att min mentor var oförstående och stöttade mig inte när jag som mest behövde det. Har varit hemma större delen av hösten på grund av magkatarr och skolan hade tydligen inte nog med resurser för att hjälpa mig tillbaka, därför börjar jag på NTI här i Eskilstuna i februari. Det tar emot något otroligt, men det blir nog bäst så. Till er om söker gymnasium typ nu - gå på öppna hus, skugga elever, ni kan göra om era al i april, våga att byta linje/program/skola om det inte känns rätt. Du ska må bra av skolan!!! Och hamna för allt i världen inte efter, undvik rester så långt det går, men låt ändå hälsan att gå först. Hälsan går alltid först. Och det är verkligen okej att gå om ett år. Det är värt det.
 
Idag ska jag skriva in mig på NTI och titta på när IKEA-människor bär in våra nya möbler till vår nya lägenhet. Jag är mitt uppe i en flytt så större delen av min sjukskrivning har gått åt till att åka och kolla på möbler, provsitta soffor och planera tapeter och inredning. Igår köpte vi en garderob åt mig, min första garderob någonsin! När jag bodde i huset i Näshulta hade jag mina kläder i en byrå, och i Stenby och där jag bor nu har jag haft en walk in closet, men nu har vi införskaffat en PAX till mitt rum. Får se om jag vänjer mig.
 
Nu när jag mår bättre både psykiskt och fysiskt och dessutom har mer fritid (har ett riktigt soft schema) ska jag ta tag i bloggandet ordentligt. Har sagt det länge nu men nu är det på riktigt. Ska börja dansa igen nästa vecka också, tills fötterna värker! Skriver mer senare, puss hej!

vi lämnar 2015 först

Hej på er, det har gått ett tag sedan sist. Faktum är att jag inte bloggat under varken november eller december, vilket gör att jag har ett litet glapp i mitt arkiv. Men det gör ingenting, för det har det varit värt. Jag börjar äntligen att komma tillbaka från min "undergång" och det känns bra, men jag måste ta det försiktigt. Innan jag tar itu med att önska alla ett gott nytt år vill jag bara sammanfatta mitt 2015 lite för er alla, för det har varit det bästa året hittills för mig.
 
Januari
Jag firade in det nya året med min bästa vän Julia i en rörig lägenhet hos människor jag inte kände men det var jättemysigt ändå. Spenderade några dagar i Malmö med en vild 4,5-åring. Firade min syster som fyllde 20 och fotade henne till en skoluppgift. Samma kväll träffade jag mina nuvarande bästa vänner som i princip räddade mig från att gå ner i skiten totalt.
 
Februari
 Fotade fler skoluppgifter, hängde med mitt nyfunna squad, spelade massor med Magic the Gathering, åt massor med semlor. Bokade tatueringstid, gick på Game of Thrones-utställning i Kungsan.
 
Mars
Tatuerade mig, inväntade våren, köpte fotobböcker på bokrean, kikade på norrsken, besökte Cosmonova.
 
April
Påsklov, jag festade, jag drog till England, vi picknickade firade Bellas 18årsdag tillsammans med hennes vänner genom att hjälpa henne att flytta, äta mat tillsammans och sedan gå ut på en jazzklubb. Picknickade hemma i Eskilstuna igen, våren var kommen. Åkte även till Jönköping för att vara med på Upptakt15!
  So far, so good, right? Tar resten av året i ett annat inlägg, då började det att bli riktigt kul :) kram!