update

När Manda bloggar lägger hon bara upp skeva selfies. Nu har det gått ett bra tag, typ två veckor. Mitt liv är fullt ös medvetslös med jobb och vänner nu under lovet, mår rätt bra. I tisdags var jag på Gröna Lund och såg Roebrt Plant, i onsdags var jag ute halva natten och dansade och sjöng. Det gjorde jag i princip dem senaste fredagarna också.. Vill aldrig att det ska ta slut, framför allt att juli aldrig ska ta slut. Fast i augusti beger jag mig västerut, så klagar väl inte. Taggar något otroligt, fem veckor av jobb kvar. Den här veckan ska jag överleva jobbet med mensvärk, bara att hålla ut till helgen.

decemberstockholm

Har inte bloggat på en vecka, illa! Här får ni en bild på Stockholm, mot Gamla stan till tror jag?
 
Jag har haft fullt upp med jobb och njutning i veckan. Vädret har varit suveränt, efter jobbet har jag hängt med vänner och badat, pratar och bara varit. Så himla härligt att kunna sitta ute halva nätterna och bara må bra (bortsett från typ 100 myggbett på mina ben just nu, men det är det nog värt!)
 
I helgen har jag inte så mycket mer planerat än att fota porträttbilder åt Crescendo, en relativt ny kulturförening i stan som min syster varit med och startat upp. Just nu sitter jag dock och torkar till mig från duschen, ska ut ikväll och då är det bra att vara fräsch.