i farten

Fyra mobilbilder från de senaste dagarna. Spex, klassdag med Fifa14-turnering, dansavslutning. Allt möjligt, liksom.

prom 2014 pt 2

 
Och jag kan inte se normal ut när jag ler, därav allt putande. En stor del av min klass, selfie med Desi och Max. Sista bilden är ganska speciell för jag har känt dem här sen jag föddes och nu är det sista veckan vi går i samma klass, mina killar. Separationsångesten alltså. Synd att Henrik inte kom på balen för han tillhör dem också. Mobilbilder är btw the shit nowadays.
 
För att sammanfatta kvällen i stora drag så började det med att jag råkade putta ner en vän på grusplanen så kostymen blev dammig (FÖRLÅT DIAKO!!!!), fick min varmrätt tjugo minuter efter alla andra (men fick dubbla efterrätter så det gör ingenting egentligen), tog selfies med alla lärare (väntar på dem bilderna också haha), dansade vals, sjöng Pink Floyd med Fowler och hade allmänt kul på dansgolvet. Kunde cirka inga låtar men det gick antagligen rätt bra ändå för jag har så jävla ont i halsen.

prom 2014

Såhär fina var vi igår. Åt god mat, spexade och dansade hela natten. Skrek mig hes medan jag dansade och bara legat i sängen idag, fast nu ska jag på jobbintervju. Lite onödigt då jag redan är lovad jobbet men det är väl bara att leva med. Länge leve ledigheten just nu i alla fall.
 
Mer bilder kommer förhoppningsvis ikväll.

pride

Två knäppta knäppa kort från dagen. Stod på flaket på musiklastbilen så hade lite svårt att ta kort och Amanda ställde mer än gärna upp som modell efteråt. Har hur kul som helst och satt med en grupp människor i flera timmar i parken. Hade aldrig träffat dem förut men det kändes liksom naturligt ändå. Kommer att göras om.
 
Igår kväll var jag och min syster på utomhusbio och såg Blå är den varmaste färgen. En väldigt bra, men lång, film som handlar om hur en tjej upptäcker sin sexualitet. 
 
Som ni kanske ser så har jag även ändrat min design lite grann. Hiss eller diss? 

allt är klart

Jag vet att jag tjatar men om drygt två veckor har jag lov. Jag har lämnat in alla uppgifter och gjort alla prov, nästa vecka är det bal, spex och mentorsdagar tillsammans med avslutningsföreställningar i dansen. Lediga två dagar, två dagars elevens val och sedan sitter jag i Sporthallen med min hatt som ska upp, upp i luften efter två långa timmar av uppträdanden och tal. Allt börjar äntligen falla på plats, liksom.
 
Den sjätte är det min storasyster som tar studenten och den sjunde åker jag bort i en månad. Har redan börjat lägga undan kläder för semestern som i år bär av till Prag, Zamardí och Venedig. Jag har har redan lagt en grundbränna i solariumet så jag inte bränner mig, har förbjudit mig själv att läsa vissa böcker och laddat upp med playlists för att olika tillfällen i telefonen. Det här ska bli min sommar.

snart där

Snart är grundskolan färdig för min del. Det känns verkligen att det är slut om bara några dagar. Min balklänning kom för ett par veckor sedan, den passade som tur var. Avslutningsklänningen inhandlades i onsdags, tillsammans med tre par skor och smycken. Kändes riktigt bra! Och det är bara nationella prov i historia kvar. Det kommer nog inte gå så bra med tanke på att jag hade världens sämsta lärare i sjuan och åttan, men siktar på godkänt.
 
Om ett par veckor så är det dansavslutning i Parken Zoo. Två dagar av föreställningar, helt sjukt vad fort terminen går. Fast på senaste tiden har jag fokuserat på skolan, sedan koreografiklasserna och till sist teknikklasser så jag har inte riktigt hunnit med allt. Får nog stryka åtminstone två danser, vilket är lite tråkigt men det är ingenting att göra åt.

arabia

Igår blev det en tur till Hälleforsnäs och Vingåker, kom hem med ett par jeans och baströjor och den här muggen. Den första i min framtida samling, perfekt till te.
 
Annars så städade jag mitt rum grundligt igår, käkade pulled pork och skypade i vanlig ordning med mina vänner långt långt borta. Idag ska jag försöka ta mig ner på stan och slösa lite pengar, kanske också försöka plugga. Vet inte riktigt än, har precis vaknat ;)

eurovision

I tisdags var det skolans Eurovision Song Contest och jag jobbade som ambassadör för skolan i Nacka. Jättehärliga människor! Fast min skola är ju som den är och sa till oss att tåget rullade in vid 9 när det i själva verket skulle rulla in 10. Kul att sitta med sitt jävla sidenband på tågstationen en timme extra. Men det löste sig.
 
Idag är väl hela Sverige ledigt och det är skönt. Imorgon skulle niorna ha någon slags friluftsdag och de kan ju glömma att jag kommer om det regnar.