the bear and the maiden fair

Alltså åh, jag kollade ju klart på Game of Thrones i måndags och denna melodi är liksom stuck in my head. Så catchy, och denna versionen är ju klart bäst.
 
Veckan har gått rätt snabbt, kanske för att måndagen var röd dag men whatever. Pluggat som en idiot fastän det egentligen inte behövs, dansat och sovit. That's that.

mys

Idag har jag suttit i parken med Felicia och Ida och haft det allmänt mysigt. Köpte med mig jordgubbar och vindruvor och de hade med sig Nutella, cola och kakor. På en picknickfilt ute i solen, 25 grader. Inte fel alls.

doors unlocked and open

Om det är någonting jag kommer att lyssna på i sommar så är det Death Cab for Cutie. Känner mig jätteefter som upptäckt dom nu, för det är verkligen sån här musik jag gillar och inte kan sluta lyssna på.
 
Idag väntas en sen påsklunch med köttbullar och hela köret. "Bara" 3 dagar kvar av påsklovet, men det gör inte så mycket, det är bara 24 vanliga skoldagar kvar. Ska även försöka ta mig ner till parken och kika på körsbärsträden.

gymnasieval

Jag kom in på Kungstensgymnasiet i Stockholm, vilket betyder att jag om tre år pratar väldigt bra franska och är en utbildad fotograf. Jag kanske till och med är på en god väg till att bli proffsdansare. Någon slags konstnär, liksom.

new in

Inte för att jag tror att någon bryr sig om vad jag köpte idag men men, slänger upp det ändå. 3 för 99 på Carlings är helt okej, haha.
 
Vaknade relativt tidigt för att åka till Folkesta och köpa jacka till lillebror, för att sedan köpa bröd på Janelings till frukost. Mums mums mums. Sprang ner på stan med mamma och syster för att leta balskor och väska, hittade ingenting. Mötte upp Ellinor och tog en fika och ännu ett varv på stan. Myyys.

vad är oddsen

I fredags när vi satt och tog självporträtt så snackade vi om Sound of Music, så jag tänkte sätta på min musikalplaylist på ca 800 låtar och tror ni inte att Sound of Music kommer upp då? Titellåten, liksom. Vad är oddsen? Såhär såg vi i alla fall ut när vi såg det. Haha. Att kameran tog kort just då är helt otroligt också.
 
Idag åker Felicia hem till Örebro och jag återgår till att ligga i sängen och inte göra någonting. Typ.

trouble twins

Felicia är här och det är bra för då kan vi kolla på Game of Thrones tillsammans (jag köpte btw de fyra första böckerna idag! WOHO)

småändringar

Stora tjejen!
 
Sådär, äntligen lov. Som jag har längtat. Räknat ner veckor, dagar, timmar. Och nu är det äntligen här! Känns rätt sjukt ändå. Haha. Övertaggad. Men tio dagars ledighet är ändå en väldigt bra ledighet. Imorgon kommer Rödtott till exempel. Rätt spontant, men är glad över det. 
 
Har dansat i veckan, som sagt. Väldigt skönt, men min kropp klarar inte riktigt av det. Jag tog lite vatten över huvudet när jag skrev upp mig för tio kurser.. jag får liksom tvinga mig upp på mornarna inför skolan. Särskilt idag. Men som sagt - LOV!!! SOVA!!! SLAPPA!!! KOLLA PÅ GAME OF THRONES HELA DAGARNA!!!!!!!!!! JA!!!!!!! Och käka tårta, för mamma fyllde år idag.
 
Pillade lite mer med bloggdesignen nu också. Bredden på bloggen var knas, men nu är den lagom. Lite bredare, så bilderna ser lite konstiga ut i inläggen men det löser sig allt eftersom.
 
Ha ett bra lov! ♥

Halvtimmas hål


Sådär. Igår dansade jag och idag dansar jag. Förstår inte hur jag orkar, särskilt när jag har idrott precis innan dansen på torsdagar också. Fast jag gör ju inte det egentligen. Fick tvinga hit mig idag och det ångrar jag verkligen inte. Ska läsa lite grann också, lånade de tre första böckerna i Vampire Academy (äntligen!) så jag hoppas att det blir bra.

tillbaka

Nu börjar jag äntligen att få tillbaka inspirationen till allt som kallas liv. Jag har pluggat som en galning de senaste veckorna och det har gett ganska bra resultat. Vi hade nationella i kemi idag och det gick över förväntan, och imorgon får jag äntligen dansa igen. På torsdag kommer gymnasievalen ut och påsklovet kommer jag att tillbringa i sängen tillsammans med Game of Thrones i alla fall. Det kommer jag att vara värd.
 
 

från helgen

I fredags tog jag äntligen tåget till Stockholm inför intervjun med mitt framtida gymnasium. Hittade dit på direkten för en gångs skull, och jag
 kom i tid! Haha. Var ganska stolt. Läraren jag fick träffa var rätt cool, var väldigt bekväm trots prestationsångesten med bilderna (som jag ska visa senare). Efteråt så gick jag till Balettakademien och kollade in vart det låg. Sisådär 5 minuter från skolan är inte fel! Tog en frukost efter en incident med näsblod. Haha.
 
Efter ett par timmar så träffade jag Mirja. Vi åkte till Gamla Stan och gick runt en stund, för att sedan sätta oss på en uteservering med fika. Så himla kul att äntligen träffa henne efter att ha pratat regelbundet i snart ett år! Skönt att vi klickade. Ett varv i centrum för att sedan möta upp Sara på tågstationen. Mirja åkte hem och medan jag och Sara tog tunnelbanan till hennes moster. Så mysigt.
 
Tjugo över fem vaknade vi på lördagen för att stå utanför Globen klockan sex. Och där stod vi till klockan elva. Haha. Vi hamnade längst fram efter ett par timmar i alla fall! Alltid något. Sååå mycket folk (3000 pers tror jag att någon sa??) och vi var först att springa in. Så himla härlig känsla. Sedan gick det rätt fort att ha auditionen, och Sara kom tyvärr inte med. Men det gjorde absolut ingenting, för vi hade rätt roligt ändå. Nästa år provar vi igen, och då får jag också söka.
 
Men i höst får ni i alla fall hålla utkik efter oss när vi springer som galningar!