fyfan vad du är bra

Min syster tog studenten idag och jag är stolt. Jag älskar dig, Felicia!!

Åh

Imorgon smäller det. Imorgon avslutas de fyra värsta åren i mitt liv och det var så jävla skönt att idag veta att det var sista gången jag gick i korridorerna i Engelska skolan. Sista gången jag stängde skåp 31, sista gången jag satt i matsalen. Fyfan vad jag hatar den här skolan, och äntligen - äntligen är det det över. Imorgon kommer jag sitta i två timmar och vänta på att kasta upp den förbannade hatten. Synd bara att jag är dyngförkyld och det gör ju upplevelsen lite sämre med whatever. Det är slut och det är allt som räknas.

mm

Fan vad hipster jag har blivit i fotograferingen, men jordgubbar är väldigt fotogeniska. Faktiskt. Goda också, det tog tre minuter innan alla låg i min mage. 
 
Jag har varit så rastlös de senaste dagarna, vaknat innan elva och inte haft något "måste". Skolan är ju i princip klar, dansterminen tog slut i tisdags. Igår städade jag till och med mitt rum bara för att jag inte hade någonting att göra, hur kommer det då bli i sommar liksom haha. Imorgon är det i alla fall elevens val och efter det ska jag jobba. Whoop whoop.