sommaren glider mot sitt slut

Sommaren 2015 har varit helt fantastisk, har haft så kul och mått så himla bra sedan skolan slutade. Jag har hunnit med både det ena och det andra fastän jag har jobbat i princip 5 dagar i veckan, hela lovet, och jag är så himla NÖJD! Träffat massor med nya fina vänner och sommaren kunde nog inte bli bättre, är så tacksam. Låter dessa två, skeva, bilder från en kväll i Borsökna förra veckan summera mitt sommarlov. Mitt sommarlov som förresten inte är slut än, imorgon sitter jag på bussen till Oxford vid den här tiden. En vecka till av ledighet.
 
Ska göra ett mer noggrannt inlägg om min sommar när jag kommer hem från England, oroa er inte. Har bara varit otroligt upptagen med att njuta av livet de senaste veckorna att bloggen legat ganska långt ner på min prioriteringslista.

blir så LACK!

Fick upp en vägghylla här om dagen. Har kört ut typ hälften av mina golvmöbler under sommaren, får såna ryck ibland, och behövde någonting att visa upp mina fina saker med. Nu syns mitt rosarium (tror att det heter så) jag ärvt efter min morfar, min första riktiga växt på flera år och min cdskivsamling. Mina polaroidbilder syns också!! Älskar det.
 
Rosariumet tar mig tillbaka till nätterna jag tillbringade hos morfar när mamma jobbade natt på sjukhuset och pappa jobbade borta i Finland. Det stod i hallen på en byrå, alltid ren från damm. Får se hur det går med det här, haha.

sthlm pride

En del av mitt fina sällskap under dagen, Felicia och Clara.
 
Hej på er och hej augusti! Vad jag har fruktat den här månaden de senaste veckorna, haha. Men den fick en bra start. I lördags tog jag tåget upp till Stockholm och mötte upp Felicia och hennes kompisar för att kika på Prideparaden och lite shopping. Vädret var suveränt och det var sjukt trevligt. Vi gick massor, framför allt jag och Felicia som prompt skulle till Gamla Stan och Söder. Kom hem med en mockajacka från Hollies, inhandlad på Emmaus Vintage och en kuvertväska som jag hittade på POP som jag ska använda för att förvara pass och flygbiljetter och sånt. Vid 19 satt vi på ett överfullt tåg hem.
 
Sen senaste uppdateringen har jag - som väntat - jobbat som jag vet inte vad, hängt med trevligt folk på mysiga balkonger, fikat, dansat, sovit och inatt möblerade jag till och med om i mitt rum. Skönt med förändring. Allt jag kan tänka på dock är att om tre veckor sitter jag på ett flyg till England. Iiiiih så taggad.
 
Idag är jag ledig och idag ska jag fixa lite till i mitt rum, ta en lång dusch och försöka att hålla dagen produktiv. Det går rätt bra redan i och med att jag är vaken, haha. Sov bort hela dagen igår.