full rulle

I brist på en art director i elevkårsstyrelsen har jag tillfälligt tagit över uppgiften att göra det grafiska i kåren. Här är mina senaste "verk"!
 
Det är helt sjukt hur upptagen jag är nu för tiden. Lite för upptagen för att allt ska gå ihop känner jag ibland, men det är bara att kämpa på. Det är mycket i skolan och det är mycket i elevkåren och samtidigt ska jag försöka att ha ett socialt liv hemma i Eskilstuna, sova ordentligt och göra läxor och hemuppgifter. Ibland känns det verkligen som om jag tagit mig vatten över huvudet med att pendla tre timmar om dagen (nu för tiden blir det nog snarare fyra timmar, med tanke på förseningar osv). Har inte hunnit jobba alls sedan sommarlovet slutade och det märks verkligen på mitt bankkonto. Jag försöker att hålla ut till höstlovet i alla fall.
 
Sedan sist (det har gått ett par veckor nu) har jag sett Roger Waters The Wall på bio, haft fotoredovisning, klippt lugg, haft insparksfest (som blev otroligt lyckad!!!), druckit massor av te, börjat kolla på Downton Abbey med mamma med mera, med mera. Som sagt - svårt att hinna med allt.
 
Just nu sitter jag i skolan, min första och enda riktiga lektion idag börjar om två timmar men jag hade ett morgonmöte med elevkåren. Som vanligt. Känns sådär att alla mina sovmorgonar går åt till möten... men det är väl värt det. Tycker om min styrelse så himla mycket.
 
Jag ska verkligen försöka att uppdatera mer, det säger jag hela tiden men jag föredrar kvalitet framför kvantitet i alla lägen och det hoppas jag att ni förstår, särskilt när det är mycket som händer i mitt liv just nu. Blir jätteglad över att folk tittar in här varje dag trots min dåliga uppdatering!! Förresten fyller min blogg 2 år om ett par veckor, hur sjukt??? Bytte som bekant domän varje vecka förut..!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: